Hotell

Velkommen til oss på Hotell Koselig Hemne.
Vi tilbyr overnatting, selskapslokaler, møtelokaler, catering, bar med alle rettigheter og solarium.

Hotell Koselig er et familiedrevet hotell sentralt beliggende i sentrum av Kyrksæterøra.

Når du kommer til oss er du vår gjest, og vi er opptatt av at gjestene skal ha det bra på alle måter. Vi vil veldig gjerne gi deg en god opplevelse slik at du får lyst til å besøke oss igjen.

Hotellbygningen er fra tidlig 70-tallet og er under oppussing. Driverne; ekteparet Mette og Bård Inge Bergdal kjøpte hotellet i 2017, og har siden den gang gitt hotellet et løft. Ekteparet har investert i hotellet og skapt det hotellet som fastboende og næringslivet i Hemne trenger. I løpet av to år har det skjedd mye på Hotell Koselig i Hemne. Langsiktige leieavtaler har gjort planleggingen av tiltakene enklere. Mye er gjort, og det er et hotell i delvis ny drakt som møter gjestene.

De fikk også prisen «årets bedrift i Hemne» for sitt pågangsmot og stå på vilje.

På hotellet finnes det 57 overnattingsrom, bistro, lobby, bar, solarium, treningsrom, flere møterom og saler. Vi har også gode selskapslokaler for enhver anledning og vi vil sørge for at ditt arrangement blir en minnerik og flott opplevelse.

Lobbyen, bistroen og baren ligger i første etasje og har en varm og god atmosfære.

Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet, og her står du gratis. Det finnes 4 ladestasjoner for el-bil, henvend deg i resepsjonen og de hjelper deg å få deg koblet på disse.

Har du spørsmål til oss? Send oss gjerne en e-post på firmapost@hotellkoselig.no eller ring oss på 72 45 11 13 Resepsjonen er åpen fra 07.00-24.00, men vi er tilgjengelige døgnet rundt på telefonen og ser frem til å høre fra deg.